Mar 27, 2011

Dialah Boipren Auni Hazwani !!

Assalamualaikum..

Malam ni adalah malam yang sangat menyeronokkan! Thank you so much adek ku Khadyjah Fhatyah yang sudi bergelak terkekeh kekeh bersama tadi !! Haha. Suke giler nengok muke sombong awak dek.

Macam yang dijanjikan.. Ni lah kebenarannye! Dan secara jujurnya aku mengumumkan bahawa hati ku telah dicuri by someone yang bernama Akyd Kharamy bin Azmar. Dialah boipren yang selama ni aku citerkan tuh.. Harap sangat jangan jeles sebab aku ade boipren yang sangat ensem lagi comel !! Pelissss la jangan rampas Kydd dari aku okeyh.. 


Ingat tak frame nih?? Actually, aku lukis muke boipren aku. Pastu nak hadiahkan pada dialah. Tapi mase nak jumpa Kydd tadi, Kydd da tidoooo..Sedih I tau Kydd ! Selalu je tido kalo I nak jumpa you..Huh, ape punye boipren daaa. Takpelah, I bagi mak sedara you je hadiah ni. Nanti you mintak la ngan mok su you okeyh. Tengoklah kalo takde ape ape.. I datang jumpa you besok.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
You lah satu satunye boipren yang I ade. Ensem dan comel kan boipren aku?? Da kata da tadi tapi tak cayeee...ni lah Kydd. HAHAHA. 

P/S : Pasni jangan percaye kalo aku kata aku ade boipren. Weehhhhuuuuu !!

6 comments:

ria said...

pergh sgt la comel picture tu. .

Jierah said...

pandainya akak lukis. nak jugok!

Cik Lyana ヅ said...

siyes cantek ! Auni memang berbakat lah. :)

HATYCIKNUURUL said...

jd mkin comel si Kydd,klu dpt kt auni lkis,.ehhe

Auni said...

hehehe..xdela cantik mcm pro yg lukis.cukup2 makan je. :)

per!haL are_s!k!n said...

santek lukisan awak ;)