Nov 1, 2011

Contest : My View My World

Assalamualaikum

Wah, da lama tak join mana-mana contest ni. Thanks pada kak Nuurul yang sudi invite auni untuk join contest dia ! Terasa macam vvvip la pulak. Hik.


Tu dia contestnya ! Untuk syarat-syarat pulak, klik pada banner kat atas ni ye kengkawan. Kita join sesama eh. Mana tau ada rezeki nak menang ke kan kan.

So, kak Nuurul..ni gamba yang auni nak taruhkan untuk contest hebak akak nih ! Hihi. Photog by myself lah sebabnya tu antara syarat akak right ?

Hopefully view ni cantik la untuk memenangi hati kak Nuurul eh. Hihihi.




I'm done, kak Nuurul !  ^____________________________^

9 comments:

----- ----- said...

pergghh...
cantik gambar bwh sekali tu...

NINJA Crew

Auni said...

oh yeke..terima kasih. ^____^

**::CIKNUURUL::** said...

subhanallah,cntik amat!,.mcm auni lukis,.hehe,.tengs sayang,.gdluck k,.

Auni said...

haha..auni lukis takkan cantik gitu la kak. comot ade laa.. terima kasih kak ! ^____^

cimOt said...

wowwwww..
pic last tu sgt awesome..sesuai tuk photoshoot..

Auni said...

cimot : yeke ? hihihi. terima kasih naaa :)

keri ikhwan said...

wow... terkedu... lawa trutamanya yg ke-3 tu

Auni said...

keri ikhwan :terima kasih. :)

haney said...

gmbr yg ke 3 tu cantikk :)