Mar 3, 2011

Untuk Ben Ashaari

Assalamualaikum sume... malam ni takde mende special nak disharekan. Cumeee..my sis kak senun penah cakap pasal Ben Ashaari. One of the famous blogger katanye. Aku tak bape kenal sangat tapi aku tetap follow die. Ape ape entry yg die post aku akan baca. Macam orang lain jugak laa.. Ari tu ade someone cakap yang blog aku heavy sangat. Loading punye lame. Tapi bile aku buka, laju je.. Agak kepelikan sedikit disitu. Maklumlah blogger yang masih mentah. Tak tau banyak mende lagiii..hihi. Then, aku nakkan follower yang ramai macam Ben Ashaari! Tapi tak tau macam mane..Penah la sekali tinggal my link kat blog die. Minta die terjah my blog. Kot la ade ape ape idea nak kasi kan. Tapi mungkin die tak perasan kot link tu sebab ramai sangat yang komen! Confirm tak menang tangan kannn..

Aku wat entry ni sebab nak tunjuk ni haaa...


Aku tak tau muke Ben Ashaari kat luar macam mane. So, aku tak sure la sketch ni gaya ke dop muke die. Sejujurnye la aku cakap niii.. sketches ni aku wat untuk tarik perhatian Ben Ashaari supaya terjah my blog! Hihihi.. I know.. mesti korang akan kata aku cari publisiti kan..kan?? Oh, tidak sama sekali pada hakikatnye. Aku cuma nak Ben Ashaari tolong aku dan bagi komen or ape ape idea supaya aku ade follower yang ramai macam diee.. itu sahaje.

P/S :  To Ben Ashaari : Sori eh kalo sketches tu tak gaya cam muke bro.hihi.saje je tuh! Nanti tolong saya eh. *oh, sungguh tak malu.ngeee~~  Terima kasih.

63 comments:

Qimayra Mohammad said...

kunjungan dari blog ben ashaari. terbaek arr lukisan tue :D

darxniq said...

hu!!!!....ble la aku reti lukis cam nih..adehh...klu dah tgn keras...mmg x jadi ler...btw...tahniah sis!!..:)

Sunah Mohammad said...

wa~ pandainye lukis~ hehe..

cik najihah said...

nice...:)

Gen Fujita said...

Nice. Ok tu, teruskan bakat melukis.

Cikin said...

lawa laa sketch tu ! (:
keep it up !

kiera syakirah said...

wa...pandainye auni lukis..hehe
tapi btol kate auni..memang susah gak nak suh org follow kite nyew blog..tapi an, kiera x suke org follow kiera sebab terpaksa..biarlah dorang suke ngan blog kite bukan sebab terpaksa..tapi ok la tu, auni just nak abg ben komen blog auni..ok la tue..heheheheh..so gid luck, dah 100 lebih folower.

c-tea said...

cantik la yunk

ria said...

nice one dear. . btw i yu follower 106. .:)

fathiahRAIHANA said...

cantik laaa =)
suka part mata tu . hee
slm pekenalan !

syafiqsulaiman said...

dr blog ben..
terbaek laa..
jadi beb..!!

lukis gambar saya plak laa..
hehehe

Citarasa Rinduan said...

cantik...kak pun suka gambar nie..salam ukhwah dik

darxniq said...

hahhaa..tahniah sekali lagi..usaha anda berjaya mmbuat bro ben terharu..so x sia2 lukis...:)

~masithah hanis~ said...

omg....cantik :)..suke
gud luck...

SHAH DODOL said...

i need someone draw my face la.. can u?
leh bincang x.. hehee hit me k kat my blog
http://freshie-sd.blogspot.com/

FizA said...

dari blog abg ben..cantik gambar ni.. :)

Auni said...

haha..auni sudah jatuh katil dan berguling2! banyaknye komennnnn..I cant believe it! thank you bro Ben..hihi..tq jugak utk yg follow eh.hihi.salam perkenalan. :)

ecah said...

wahhh..ade gaye ni..gudluck dear~
lukis muke sis gak buleh.?ehehhe

Tok Esah said...

nice one.. ehhehe lukis tok esah plak!! qhhaha

logorithm said...

Nice! Sebijik la!

I pon nak buat lah entri cenggini. I pernah buat pencil sketch poster Titanic.

SiS NaD said...

CaYaLa DeaR!~ SLaMaT BeRBLoGGiNG Ye... (^____^)V

IzwanNie said...

nice n3... lukisan pn cantek.. nk mintak lukis mka kite pla ble? ik2.. =)

yaya_flanella said...

nice one. :)

Cik Muda Sae said...

wahahahaha~ da ramai dah follower ye...~ meh singgah blog makcik ni lak ye...!

d_LA said...

wahhhh..pndainye dia lukis..nice lahh..dla follow laju2^^

Zue Cancer said...

blog kamu dapat diupgrade kan lg :)
sy follow kamu ok:)harini pon follower naik mendadak sebb blog sy tertempek kat wall abg ben..heheh..dtg tgok blog sy mai singgah sis

bun said...

waw,smartlah
lukiskan saye pulak
nak jugak

memamng dah dapat tarik perhatian abang ben dah
tahniah

whitecappuccino said...

Singgah dr blog BA..nice sketch! nama dah dekat n sama ngan anak WC la.:)

b a m b a m ' s said...

cik bambam pon nak muka dilukis jugakkk~! :P

salam kenal yer.. :)

lady dayana. said...

singgah dr blog abg ben! hehhe terrer lah awk lukis. serious sama! haha ;)

Cik Jierah said...

cantik lah..

Auni said...

time kasih sume2! hihi...*blushing

Huszaini said...

Anak.. oh anak.. hehehe.. meramaikan follower... pandai lukis dan memang cantik!

muhamad hanif said...

stylo ah..

aida4eva said...

chantek lah :)

nurmukkaromah said...

tera la kamoo lukis..waa..sgt2 canteekk..boleh ajar sy x??hehe

ilham_un said...

tahniah2...lukisan yg cantik.berbakat tol.

Raji berkata said...

woahhh smart owh ^^

Bella Bell said...

lawa3...nice one..hehe

dr blog bro ben jgk :)

author faethal said...

Kunjungan dari blog bro Ben,
Sis...cantik lukisan tu. Keep it up..sigh!

P/S : Dah lama tak melukis. Last skecth gambar Pak Lah...lama dah tu. Menang prize untuk Merdeka Day di Melaka.

Encik Shino said...

jalan-jalan sini.. :)
salam perkenalan..

cantikkk!

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhh sebijik mcm gambar asal.
untung laa pandai melukis ='(

JIJI YU said...

lawo kot ko melukis...terpana aku..

qemaishak said...

Kunjungan dari blog bro ben..
cantik,..halus & kemas lukisan nya

follow kamu..

Cik Bee said...

cool nye.. =) insya Allah abg ben suka tue...

kue ziya said...

wah ..terbaiklah auni..

Yatie said...

Salam perkenalan dan salam ukhuwah,
Akak dtng dari blog Ben, mmng cantik sketch yg Auni buat...akak suka..adik mmng berbakat..akak suka gak muzik ni..

Farah Hanim said...

jelesnye tengok org lain pandai lukis T__T

yatie's EPISODE said...

dtg dr belog abg bengg~ hihi

cantik laa lukisan. pandainyaa :')

HATYCIKNUURUL said...

ade bakat lain la,pndai kamoo lukis,.hehe,.dr blog abg ben,.nice to meet you,.hehe,..

auni_miyukie said...

gud job sis!

Arol Mubin said...

Wah! Smartnya lukisan potret tue. Mantap, sebijik kot macam Encik Ben Ashaari. ;)

Kuronofu91 said...

waaaa.....cantik potret...saya pun pernah lukis pic abg ben ni...hehehehe

Auni said...

arol : yeke mantap??biase jela..anyway, tq.
kuronufu : yeke?? gud then! :)

EZAN IDMA said...

goodluck :)

Auni said...

tq kak ezan! ;)

mera zati M.z said...

perghhh ! hebat la :)

redmerah said...

melalui blog ben yg br beberape min sy follow..hehe..so skang sy nk follow awk plak

http://all-you-can-afford.blogspot.com/

*47!k@# said...

auni boleyh jd pelukis popular stu hri nnti..tahniah2..

SANDRA AZWAN said...

Waa....sebijik! ;-)

Albenz said...

mmg terbaek lah, kreative gilew..heheee

anGah said...

wow... pandai ye.. huhu

minah senget said...

CANTIK...:)