Apr 13, 2011

Potret Pembaca Bertuah GA Kak Yuyu Zulaikha !!

Assalamualaikum

Alhamdulillah, masih panjang umo lagi sampai la ke saat ni. Masih boleh menatap lappy hensem ni. Masih boleh bau masakan mak yang menusuk lubang idung !! Tu yang penting okeyh. Hihihi. Malam tadi auni da settle lukiskan potret pembaca bertuah GA Kak Yuyu Zulaikha tau. Cuma sorang je lagi tak bagi gamba. So, takleh la nak lukis. Takpe la kannn..auni update yang da siap je dulu. 

Pemegang nombor 138 :



Gamba ni auni search kat google !

Pemegang nombor 26 :


 
Nombor 221 pon da siap jugak tapi beliau minta auni supaya jangan publishkan lukisan tu kat sini. So, auni takkan publishkan laaa. Hormati permintaannya ! Hihi. Nombor 557 masih lagi tak dapat dikesan. Haha. Takdelah..da dapat dikesan da. Baru tadi approve friend request dia. Tapi dia tak letak gamba. Maknanye kena tunggu dia sent gamba kat auni dulu baru leh lukis.

Pastu kannnn...kalo korang pandai, ce teka sape niiii.....*sekadar sampingan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Tak sure la gaya ke tak muke dia. Hahaha. Tapiiiiiiiii........Ce teka ! Ce teka ! Wuuuwwwuuu...

P/S : Kalo Kak Nisa dan Liyana sukaaaaaaaa....sila PM kat auni nama penuh, alamat umah dan juge no telepon ye ! InsyaAllah, auni akan pos kan nanti.



22 comments:

Simpleblanklife said...

gila cun ko lukih!! :D

darxniq said...

wahhh...nak jgak!

Lulu caldina said...

ye ke dah siap???yeah..
TQ krn menghormati permintaan lulu..
ur the best..hik...

*47!k@# said...

err,,spe erk kt bwh tu??tak dpt nk scan laa~haha..

Auni said...

simpleblanklife : cun ke?? haha..xde laaa

Auni said...

darxniq : hihi... :)

Auni said...

lulu caldina : hehe..da siap da..tggu nak touch up sikit je lagi. nnt auni sent kat email k.

Auni said...

*47!k@# : kena jugak scan smp dpt..hehehe ;)

cik hani said...

pndai la awak lukis....

berbakat sgt...

kitieharjanto said...

like

Auni said...

cik hani : alhamdulillah.. :)

Auni said...

kitieharjanto : tq! :)

Yana Shahren said...

Kak Auni! Cantik sgt tau tau. Boleh create 2tak, yg lagi satu kecik pon jadilah. please please!

Hafiy Johari said...

waa.. lawa lawa..

EZAN IDMA said...

lawanye. nanti akak nak soh wany lukis gak. leh? bape ek?

Auni said...

Yana Shahren : Yeke cantik sgt?? huhu..segan i.insyaAllah ye yana.. :)

Auni said...

Hafiy Johari : time kasih! :)

Auni said...

kak ezan : boleh la tahan..cukup2 makan jee.hehe.boleh2..biasa amik rm 10 je. ; )

**::CIKNUURUL::** said...

sape tu auni?,.hehe,..pkwe ek?,.errkkk!!,.larikkk,.haha,.

Auni said...

haha..bukan la.blogger jugak tuuu

Pijisketch said...

pergh! MASYUK GILERR!!! >.<

p/s: buang word verification, sng skit nak komeng :)

Auni said...

Pijisketch : xreti nak wat guane...ce ajar !