Feb 5, 2012

Seharian Di SMA Al-Ehsan

Assalamualaikum

Wah, lamanya tak update belog ! Nak kata busy, takde la busy mana. Mungkin takde idea kot nak cakap apa. Alhamdulillah, auni sehat-sehat aje kat sini.

Minggu ni auni tak balik umah. Busy dengan latihan choral speaking. Hari selasa ni kena present untuk english week. First time ni join choral speaking.

Kalo bukan sebab markah 15% , memang auni tak join la benda-benda cam ni. Segan. Hihihi. Malam ni pon ada latihan lagi. Moga-moga urusan kami dipermudahkanNya. Amin.

Semalam auni sangat-sangat la kepenatan macam kawan-kawan lain jugak. Sebabnya sehari suntuk jadi fasi di SMA Al-Ehsan, Kuantan sempena sambutan Maulidur Rasul.

Dari jam 7 pagi sampai la jam 6.30 petang takde rehat. Ni pon first time jadi fasi. Alhamdulillah, jadi salah seorang yang terpilih. Dapat la satu experience baru. Walaupon penat, auni tetap enjoy !


Mula-mula tiba di SMA Al-Ehsan. Auni, Adila, Mira dan Kak Sufi.


Rehat sebentar. Penat sangat berjalan edar risalah kat orang ramai. Tapi maintain lagi boleh bergamba bagai. Hihi. Thanks pada adik-adik yang bagi kerjasama.


Uhibbukum fillah. Bertemunya kita kerana Allah. Berpisahnya kita tak jejas ukhuwah, insyaAllah.  ^_^


Kreatif. Ada yang sanggup tidur kul 3 pagi semata-mata nak siapkan banner untuk sambutan maulidur Rasul semalam. Bersungguh adik-adik ni. Bagus kan ? Teringat plak zaman skola dulu. Rindu.



Pertandingan Khat je yang ada gamba sebabnya auni yang bertugas masa pertandingan khat ni dijalankan semalam. Cantik kan ? Jeles betol tengok tulisan khat dorang.

Kalo auni yang tulis khat ni rasa-rasanya jadi tulisan urdu agaknya !  Mana tak nyeee..tulisan jawi pon failed, camne nak tulis khat ? Hihihi.

Apa-apa pon semalam adalah hari yang sangat fun untuk auni. Lepas ni kalo ada apa-apa program, harapnya terpilih la lagi,.Huhu. Fii amanillah. Assalamualaikum sume.  ^__^

6 comments:

ila said...

cantik kn tulisan khat..
dulu mse skola rendah ade blaja bnde nie tp x pandai sbb tak praktis.hee

Auni said...

pasni praktis la..practice make perfect ! :)

Mohamad Asyraf said...

wah...berbakat

Mohamad Asyraf said...

lame x m'nulis khat
hehe, boleh la mntak tunjuk ajar

Mohamad Asyraf said...

...

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com